Tilbake

30. april

Nå er vi kommet til siste dagen i april. Ute er det tåkete, men jeg håper jo at det skal letne litt etterhvert.

Har litt småting som jeg driver med på en gang her nå. 

Disse to har jeg bestilling på. Den nederste er en vest som skal være ferdig til 17.mai.

Dette er ei veske eller noe. Den er ikke så stor. Bare testa ut litt garn jeg hadde liggende. Synes det ble artig. Skal enten sette i en glidlås eller en knapp av et eller annet slag. Liten og artig.

Ellers har jeg meldt meg på to knitalonger. Den ene starter 1. mai og er Clapotis. Blir spennende å se hvordan det blir til slutt. Har funnet noe garn i kjelleren som jeg skal bruke til det.

Har også meldt meg på Hello Kitty-knitalolng. 

Håper på å få tatt noen flere bilder senere i dag når jeg får ladet opp batteriene igjen.

 

23. april

I går var jeg nesten ferdig med en sokk men opptaget at den ble alt for liten og stram. Da var det bare å rekke opp igjen da. Nå har jeg starta med en ny sokk og litt tykkere pinner. Håper den blir vellyket nå da... Ellers fikk jeg tova et prosjekt jeg har prøvd på. Må bare få montert den ferdig så skal jeg legge ut bilde.

 

22. april

I dag har jeg vært på jobb så det har ikke blitt noe nytt som er ferdig ennå. Har starta med å strikke ullsokker. Har store planer om å starte med julegaver også snart. Vi får se hva det blir til.

 

21. april

Da er det litt av hvert som er ferdig her. Et andesett (lue og sokker) er ferdigstrikket og sendt til sin nye eier.

Så har jeg strikket og tovet to flaskenisser, men de har ikke fått skjegg og påsydde armer ennå. Det kommer etterhvert.

Så er det bare å finne et nytt strikkeprosjekt da.... har vel egentlig nok likevel.

 

19. april

Nå er sjalet ferdig og blir sendt til eieren sin i morgen.

Da er det bare å fortsette med den siste andesokken. Er halvveis på en ny nisse også.

 

18. april

I dag har jeg vært ganske effektiv synes jeg. Sjalet jeg hekler på bestilling er snart ferdig, må bare kjøpe et nøste til. Det har fått endel frynser allerede

Og så har denne "karen" blitt laget. Nå ligger han i vaskemaskinen for toving.

 

16. april

I dag starta dagen tidlig. Lille frøken våkna kl 0630 og da måtte jo jeg også stå opp. Har blitt litt hekling og strikking nå på morgenen. Om ikke lenge skal jeg i kjelleren og ordne med garnet. Få lagt det på plass i benken jeg fikk i går. Om jeg får gjort alt klart blir det bildet i løpet av dagen.

Fikk en pakke med garn fra SGS i dag. De ble bestilt her om dagen. Det ble 3 pakker med 10 nøster i hver + en pakke med broderigarn. Tror jeg har mer enn nok garn for en laaaaaaaaaaaaaaaang stund fremover nå.

Har rydda gjennom garnet litt nå og fant ut at jeg har utrolig mye. På tide å få unna litt. Det ble ikke noe særlig med bilde ennå, for det er mye igjen som jeg ikke har fått ordna med.

 

15. april

Hvor har denne uka blitt av da? Jeg hadde store planer om å få oppdatert masse her, men tiden bare ble borte. Jeg har ihvertfall fått gjort ferdig litt småting da. I dag får jeg en benk jeg skal ha i kjelleren og i den skal garnet mitt være. Da håper jeg å få litt mer oversikt. Bilde kommer når alt er på plass :)

Kjøredressen som er bestilt er endelig ferdig, eller jeg mangler knapper.

Vet ikke helt om jeg er fornøyd ennå. Hetta ble litt rar synes jeg.

I går kveld ble en slik lue til. Måtte teste ut litt. Mønstret var veldig enkelt. Det som er vanskelig nå er å skjønne mønstret til sokkene.

Dette sjalet har jeg strikket ferdig i løpet av noen få dager. Enkelt og det varmer. Det er strikket i Rowan chunky print. Hadde bare to nøster av det men heldigvis var det flere på forumet som hadde samme garn og vi bytta (Tusen takk Kate)

 

10. april

Nå er det søndag igjen. Synes tiden går så alt for fort. Brått er det fredag også er det søndag og så er det fredag igjen. Hvor blir tiden av sier jeg. Kanskje det er sånn å være småbarnsforeldre. Ermene til kjøredressen er ferdig og i dag får jeg sette igang og montere. Ellers er det første nøstet på sjalet også ferdig. Starter på nøste nr 2 nå. Regner med at det sjalet er ferdig i løpet av dagen eller mandag morgen. Håper mottaker blir fornøyd. Lurer på om jeg skal strikke et sjal til meg selv også. Det er sånn småkjølig i dag. Må ta en tur med støvsuger/filla etterpå også, får besøk.

9. april

Hadde store planer om å få gått gjennom alle mønsterheftene mine i dag og kanskje oppdatert hjemmesiden, men denne dagen ei. Ble heller en dag med strikking og hekling. Vi har vært litt ute og kosa oss i sola, og når det ble for kjølig for lille frøken gikk vi inn igjen og så på litt tegnefilmer. Har starta på et heklasjal jeg har bestilling på og kommet ganske godt igang synes jeg.

 

8.april

Nå er det vel dags for en liten oppdatering. Har brukt de siste dagene til å gå gjennom garnlagret mitt. Det var litt større enn beregnet. Skal prøve å få tatt bilde i morgen når det er lyst. Driver og rekker opp noen gensere og diverse annet som jeg har overtatt fra noen andre. Det er litt av en jobb, men er snart ferdig. 

Av prosjekter driver jeg fortsatt med den dressen. Håper å få den ferdig i løpet av helgen. Har også fått bestillinger på sjal. 

Her får dere se garnlagret mitt

Var ikke så lett å få tatt bilder så jeg fikk med alt men tror dere ser det meste... Helt bakerst er det en eske med garn jeg ikke vet hva er + den sorte sekken til venstre i bildet. Det garnet som er der blir brukt til småting jeg skal teste ut. Ellers har jeg prøvd å legge det i poser og i kasser når det er noe av det samme. Dvs: en eske med tovegarn, babyull, bomull og en med superwash.... 

 

2.april

Skulle egentlig hatt en liten oppdatering i går, men dagen bare ble borte etterhvert. Har ikke så veldig mye nytt å vise frem ennå, for den dressen jeg driver med er ikke helt ferdig ennå. Håper å bli ferdig med den i løpet av uka. Ellers har det blitt ordna i huset isteden. Nå begynner det å se ut som det bor noen her istedenfor et flyttelass. Også begynt å planlegge hvordan hagen skal se ut. Fikk i går svar fra huseier om at vi kan gjøre det vi har lyst til med hagen. I dag har vi vært på plantasjen og handla litt. Bilder av hus og hage kommer etterhvert. Må bare ha litt å vise frem først.

 

Har et nytt "prosjekt" på gang også. Ikke handle mer garn før jeg har brukt opp minst 2 kg av det lagret jeg har. Eneste gang jeg får "lov" til å handle er når jeg får bestillinger. Da er det kanskje på tide å få sortert skikkelig det garnet jeg har så jeg får full oversikt da. Skal prøve å få tatt et bilde av alt garnet jeg har men jeg tror ikke jeg har stor nok plass til å få lagt alt utover. Etter siste overblikk fant jeg 5-6 sorte søppelsekker fulle med garn. + litt i diverse plastposer og esker.

 

Tilbake