Tilbake

Garnslankingsmåned

Beholdning: 18750 gram (375 nøster)

Brukt: 1050 gram (21 nøster)

Kjøpt: 600 gram (12 nøster)

Bytta bort/fått: 1200 gram / 1350 gram

29. august

I dag var det kommet to pakker med garn til meg.... spennende var det. Vet ikke helt hva jeg skal lage av det ennå.

I den første pakken var det masse flott garn. Deco-Ribbon Crystal Palace Yarn er et spennende garn. Det er Acryl og nylon i det (3 nøster korall). Rowan Cotton tape er et garn i 100 % bomull (6 nøster brun). Rowan all seasons cotton er et litt annerledes bomullsgarn. Det består av Bomull og polyacryl (4 nøster hvit)

 

 

 

Denne pakken består av 6 nøster hvit Kolibri fra Dale, og så var det 4 små blomsterknapper. Dette har jeg ikke helt bestemt meg hva jeg skal lage av ennå, men noe blir det nok.

28. august

Nå er to luer ferdige. De var kjappe å strikke. Strikket i Napoli Exclusive. Har strikket dem for svigermor. Den ene er hennes og den andre skal til Tyskland. Har fått unna litt flere julegaver også. Er ganske fornøyd og ligger før skjemaet mitt.

Har kommet litt lenger på vei i garnslankingen da.

 

25. august

Nå er det under 4 mnd igjen til jul. 119 dager tror jeg noen tellet seg frem til. Har kommet et lite stykke på vei med julegavene. Det er deilig.

Ellers har jeg fått ferdig denne lua. Den synes jeg ble ganske fin. Blir nok noen til av denne.

Nå har jeg laget en prosjektliste jeg har til julegaver. Den kommer nok til å bli lenger etterhvert, men det er ihvertfall slik den er foreløpig. Har kommet et stykke på veien også. Funnet mønster til alt og garn til det meste.

23. august

I dag har jeg fått starta på en lue. Håper å bli ferdig i løpet av morgendagen. Blir spennende å se på sluttresultatet. Om jeg blir fornøyd så blir det en til av denne. Muligens at bilde kommer i løpet av kvelden.

Jeg klarer ihvertfall å bruke opp litt garn. Snart brukt en kg siden jeg starta med garnslankingen.

 

 

22. august

Nå har jeg fått litt ferdig som jeg kan vise frem da. Noe strikking blir det, selv om ikke jeg har tid/ork til å styre så alt for mye om dagen.

Her er det en ullbukse og en hals som jeg skal bytte med noe annet. Jeg er ikke venner med symaskinen så da trenger jeg bistand fra andre til det.

 

 

Så har det blitt et moebius-skjerf til. Det ble jeg ganske fornøyd med. Håper også mottakeren blir fornøyd.

 

 

 

 

Har også kommet litt lenger på denne rosa genseren. Blir spennende å se den ferdig,

18. august

Det har skjedd masse rart nå derfor blir det lite med blogging en liten periode. Håper det roer seg ned snart. Regner med at i slutten av neste uke blir det masse mer på meg.

Har blitt med i en ny KAL, denne gangen strikker vi tøfler. Er ferdig med å strikke dem men mangler montering og toving. Strikker litt på flere prosjekter nå. Regner med å ha endel ferdig i helgen.

 

13. august

Har egentlig ikke så mye å skrive om nå jeg. Ser ut som sommeren prøver å komme frem igjen men ikke helt klarer. Det er brått litt fint vær, men så skyer det litt over igjen.

Har fått strikka ferdig en julegave til, men noe bilde vil jeg ikke legge ut. Litt dumt om det er her og så kommer den som skal få gaven innom og titter... Strikker også på en genser og en ullbukse. Så jeg har noe å gjøre ihvertfall. Genseren blir i sukkersøt rosa og egenkomponert mønster (ihvertfall delvis)

 

 

 

 

 

Har fått samlet det meste av UFO'er også nå da. Nå håper jeg ikke det er flere som ligger og venter noe sted. De skal få vente til neste omgang med UFO-along. Håper bare ikke det er så alt for lenge til. Ellers må jeg se å ta en UFO'uke så jeg får unna litt her. Det ligger både i den blå og den hvite boksen. Skal sette opp en liste etterhvert på hva som ligger der.

7 august

I dag har jeg vært på tur hele dagen. Så veldig produktiv har jeg ikke vært. Har fått strikka en vott som jeg driver og tester litt ut på. skal prøve å lage en egen vri så bilde blir det nok ikke ennå.

Så har jeg rydda litt mer i garnet og pakket noen pakker med garn som skal til nye eiere. Får en liten garnpakke tilbake da, men jeg håper at jeg sender mer av gårde enn jeg får tilbake.

 

Jeg fikk en utfordring av Randi så da får jeg vel ta den da...

 

1) Hvor mange bøker eier du?
Har noen bøker (aldri telt dem) Flesteparten er nok hobbybøker

2)Hvilken bok var den siste du kjøpte?
Det husker jeg ikke

3) Hvilken bok var den siste du leste?
Må ha vært noe med hobby

4) Nevn fem bøker som har betydd mye for deg og som du har lest mer enn tre ganger.
Sagaen om Isfolket har jeg lest ganske mange ganger, og Silkesvarten. Silkesvarten var min yndlingsbok når jeg var barn.

5)Oppfordre fem andre personer til å svare på disse spørsmålene i bloggen sin.

Tja.. hvem skal jeg utfordre tro.... Strikkemona, Turvid, KristinR, LilleBlå og Neet

5. august

Etter noen dager med opprydning har jeg fått ganske god oversikt over hva jeg har av mønster. Ihvertfall av løse mønstre. De som er i hefter er jeg ikke ferdig med ennå da....

Alt dere ser er mønster av diverse slag... Fant ut at jeg har endel mønster ja. Har kasta masse også som jeg aldri kommer til å få brukt for.

4. august

Nå er moebius-sjalet ferdig. Ble ganske fornøyd med det. Mulig at det blir fler etterhvert.

 

Nå er det bare å sette igang med neste prosjekt. Vet ikke helt hva jeg skal begynne på men har laget en julegaveliste som jeg nok bør gjøre noe med.

 

3. august

Nå har jeg fått gjort ferdig litt av hvert. Derfor har det blitt lite blogging på meg.

Flere på Hobbyboden har begynt med garnslanking og det tror jeg at jeg bør gjøre også. Har telt opp hvor mye garn jeg har nå og kom til ca 375 nøster a 50 gr. 

 

 

 

 

Her er det litt diverse til prematurbabyer. De tingene har ligget ferdige en stund, men måtte feste litt tråder og slikt.

 

 

 

Her er det litt dukketing. Et skjerf i et utrolig mykt garn som jeg ikke huskter navnet på. En "gakakklue" uten øyne... et skrueskjerf og et lite dukketeppe.

 

 

 

 

 

 

En rund duk som jeg hekla for lenge siden. Nå er tråder festet og den kan strykes og brukes...

 

 

 

 

 

 

Disse to genserne har jeg fått bestilling på. Endelig er de ferdige og blir sendt til sine eier straks.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbake