Tilbake

 

31. juli

Ja nå er det siste dagen i juli. Synes sommerferiemnd har gått veldig fort. I morgen er det egentlig tid for å begynne å jobben igjen, men det blir bare halv dag for meg. Skal lære opp en annen vikar isteden. Kroppen min er ikke enig med meg så det blir ikke noen 3 ukers vikarjobb for meg likevel. Da får jeg jo hobbyert mer da.... noe positivt må jeg jo se i dette. Er snart ferdig med den siste genseren som jeg har bestilling på.. Fikk bladet Simply Knitting i går og der står det utrolig mye jeg har lyst til å lage. Nå skulle gjerne døgnet hatt mange flere timer...

Hadde en liten opprydning i garnet mitt i går, og der fant jeg mye rart. Fant ut at jeg har ikke så mye garn lenger som jeg trodde, men jeg fant mange UFO'er... Det trodde jeg faktisk ikke at var så mange. Ja ja... får vel henge meg på den UFO'alongen som går ut august da. Samtidig som jeg skal gjøre litt annet.... Noe er julegaver også oppi den kassa. Tør ikke at ut og ta bilde av hver enkelt ting... litt for mye.

 

Ellers har jeg kjøpt meg noen nye blomster. Har hatt blomsterdilla før og ser ut som jeg får det igjen. Ble beskyldt for å ha en jungel før. Er ikke helt jungel ennå, men så har jeg ikke kjøpt så mange blomster ennå. Har en forkjærlighet for grønne planter, og gjerne noe som ikke alle har i huset. Kaktus og sukkulenter er også artige. Har dessverre ikke navn på alle jeg har foreløpig men det skal jeg finne ut etterhvert. Den store i midten er ihvertfall en type Hoya. Så er det "svigermors skarpe tunge" (husker ikke det rette navnet på den).

29. juli

Nå har jeg fått tatt noen bilder av genserene. Ble ikke så mye strikking i går men jeg håper å få strikket endel i dag. Kanskje halvveis på bolen til den blå. Da er det snart bare brodering av diverse mus på genserene igjen.

Ellers blir det litt annet småstring her i huset i dag + at jeg skal prøve å få rydda litt i garnet... Var på IKEA i går og kjøpte litt småting til å ha garn i. Bilder kommer når jeg får ordna litt mer.

28. juli

Nå er jeg ferdig med den ene genseren og har starta på nr 2. Skal prøve å få lagt ut bilde senere i kveld. Ellers har jeg vært i Oslo i dag og prøvd å finne litt som har med gimping men det var ikke lett. Har funnet en butikk som det finnes litt utstyr til det. Må nok dit i helgen og handle. Ellers prøver jeg å få igang en ny lappebytterunde med heklede lapper.

 

26. juli

Jeg har ikke noe nytt å vise frem i dag, men jeg strikker og strikker så nå er snart den første "musegenseren" ferdig. Da har jeg bare en igjen som er på bestilling. Ellers har jeg lagt inn en tag-board på første siden av bloggen i dag. Spent på om den virker som den skal da....

 

23. juli

I dag har jeg surferunde på diverse blogger. Fant dette her på denne bloggen.

 
You Are 15% Left Brained, 85% Right Brained
The left side of your brain controls verbal ability, attention to detail, and reasoning. Left brained people are good at communication and persuading others. If you're left brained, you are likely good at math and logic. Your left brain prefers dogs, reading, and quiet. The right side of your brain is all about creativity and flexibility. Daring and intuitive, right brained people see the world in their unique way. If you're right brained, you likely have a talent for creative writing and art. Your right brain prefers day dreaming, philosophy, and sports.

Are You Right or Left Brained?
 
Ellers er det lite hobbyting jeg har fått gjort til nå. Sitter og scanner og surfer bare rundt. Ute regner det og er grått. Greit vær å være inne og gjøre litt småting.
 

 

15. juli

I dag har jeg fått gjort unna litt småting og kjøpt inn litt mer garn. Har fått bestilling på to barnegensere.

 

 

 

 

 

 

 

Så har jeg fått gjort ferdig en jakke, mangler noe å holde den sammen i front og sy inn alle tråder. Det kommer etterhvert. Den er strikket i Lidl-garn.

 

 

 

 

 

Så har jeg starta på å hekle en topp til den eldste datra mi (eller om den blir min)

 

 

 

 

Og et belte er heklet. Mangler bare å sy inn litt tråder og sette en nål bak på blomsten. I mønstret er ikke den blomsten, den som hører til er annerledes.

 

 

 

 

Til slutt får jeg vel vise frem hvor rødt håret mitt har blitt. Trodde ikke det skulle bli så rødt da når jeg farga det, men det gjordet det altså. Jeg ville gjerne farge litt mørkere i det så det ikke ble så lyst, men da fikk jeg alle mot meg her...

14. juli

Tiden går så fort når man har ferie. På tirsdag bråbestemte vi oss at vi skulle ta en Danmarkstur. Det var da 1,5 time til båten skulle gå og vi hadde da ca 1 times kjøring. Det ble da en kjapp pakking av ting og stupe i bilen og kjøre alt vi makta til Oslo.... Vi rakk det vi med litt margin også... Det var en flott tur. Vi storkosa oss på båten alle sammen. Ble handla veldig lite for det er jo ikke så lenge siden vi kom hjem fra Tyskland med masse ting. Og så har vi planlagt en liten snartur til både Kiel og til København. Blir nok litt garnhandling igjen på meg da... Skulle liksom ikke handle mer garn før jeg hadde fått strikket opp en masse jeg da...

Av hobbyting har jeg ikke fått laget så mye i det siste. Har fått hekla ferdig et belte (litt montering igjen) og så har jeg starta på en topp. Monterer nå en jakke og så har jeg et sjal jeg mangler litt garn på. Har å sy inn tråder på diverse prematurluer og strikke ferdig noen til. Så har jeg jo kjøpt masse garn til diverse prosjekter jeg ikke helt har klart å finne ut av ennå.

 

 

8. juli

I dag har vi endelig kommet tilbake etter ferien. Det var utrolig varmt i Tyskland og luftfuktigheten var opp mot 95% på noen dager. De siste dagene var det heldigvis litt overskyet og regn. Når vi kom hjem var det kjempevarmt her også. Det er jo så varmt at man ikke kan gå omtrent noe uten at svetten renner. Nå "vasser" jeg rundt i skittentøy som jeg må vaske + alle tingene som er kjøpt. Det ble vist litt garn + mønster

Det er ikke mitt alt sammen da.... De store rosa nøstene er Nebraska (20% ull og 80 % Polyakryl). De små blå og rosa nøstene på venstre side er Lara Print (82% Polyakryl og 18% Polyamid). Det som ligger nedenfor og er i rosa, grøn og grå er  Bomull-Classic Color (100% merceirert bomull). Det blå på høyre side av de store er Patricia Irise-garn (96% Polyacryl og 4% Polyester). Det lodne rosa på nedsiden er Capello (60% Polyester og 40% Polyacryl). Den tynne blå er Patricia All Round (40% Schurull, 40% Polyacryl og 20% Polyamid) Resten av nøstene er Regia 4 tråder. De to pakkene i midten er med Anchor Magicline (100% Bomull) mønstret som er i pakken er på vesken men jeg har også kjøpt mønstret på toppen, beltet og lua. Alt er heklet og heklenåla følger med pakken.

Kjøpe også to hefter og en bok med diverse mønstre på grytekluter.

 

 

Fikk også med meg noe restegarn fra familien der nede. Dette er en blanding av diverse garn til å strikke sokker av.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbake