Tilbake

27. juni

I dag har det blitt bestemt at vi reiser på ferie i morgen isteden for på onsdag. Fikk en dag mindre å få ordna alt på men det går bra likevel. Ble bare utrolig stressa med en gang. Er mer eller mindre ferdig nå, bare å pakke kofferten igjen tror jeg. Og så må jeg jo også pakke ned noen håndarbeidsting. Litt diverse, men jeg finner garantert noe i Tyskland også som jeg vil ha. Har med en ønskeliste fra noen venner også på garn de gjerne vil ha.

Det blir lite med blogging for meg nå i ca 14 dager da, men håper å ha litt diverse å vise frem når jeg kommer hjem da.

 

24. juni

Nå er det fredag igjen. Ja ja... da får jeg prøve å finne på noe denne helgen også da.... ikke at det skal være så vanskelig egentlig. Skal ut og farte både i dag og i morgen, må bare finne noe jeg kan ha med som "kjørehåndarbeide" (jeg skal ikke kjøre).

Ellers så har jeg blitt ferdig med denne i dag. Den er heklet i et garn som heter Donna og er fra Solberg. Fargen er ikke så rosa som det ser ut på bildet.

 

23. juni

Jeg synes dagene bare flyr av gårde. Hva får jeg gjort da, ingenting synes jeg. Har brukt dagene til å kose meg ute i sola, jobbe litt og prøve å få gjort litt håndarbeide. 

Har ikke fått ferdig noe ennå, men håper i løpet av kvelden at en eller to ting blir klart ihvertfall. Prøver å finne diverse småting jeg kan ta med meg når vi reiser på ferie neste uke.

 

18. juni

Kanskje på tide med en liten oppdatering igjen. Det har vært ganske hektisk med diverse ting og lite håndarbeide for tiden. Men litt har jeg jo fått gjort da.

Har fått strikket noen kluter og noen prematurtepper.

De på Rikshospitalet ønsket noen fargerike tepper til å legge over de små i kuvøsene. Jeg har strikket noen i bomull og noen i babyull. Litt forskjellige størrelser. Klutene er også i litt forskjellig størrelse. Måtte teste ut litt.

Dette skal bli et bunadssjal til meg selv. Begynner i feil ende med at jeg ikke har noen bunad ennå da, men den kommer etterhvert. Vet bare ikke om jeg får til å brodere den til meg selv eller om jeg må kjøpe den. Skal lage et slikt til den eldste jenta mi også, men må bare finne en blåfarge som passer til bunaden.

STRIKKEPIKNIKKEN 180605 i Fredrikstad

Her kommer noen bilder jeg fikk tatt av de som kom.

Anne-Ruth var det ikke så mange som viste at kom. Det var en gledelig overraskelse. Her sitter hun sammens med Silja.

Janne er veldig opptatt med å telle antall masker hun har lagt opp.

Manne lager nøste av garnet hun skal hekle blomster av.

Her sitter Spirito og hennes kjære. Hun sitter og tenker veldig på hva hun skal begynne å strikke av det nydelige garnet hun har med.

Det var et kjempekoselig treff og jeg håper det kan gjentas igjen om ikke så lenge. Vi måtte gå litt tidlig pga henting av flere barn.

Må bare vise frem pusen til lille frøken... hun var så søt når hun skulle sove på sofakanten

 

10. juni

Nå er det fredag igjen. Lurer på om ukene bare består av fredag og mandag jeg. Ikke skjønner jeg hva jeg driver med heller på de dagene. Synes ikke det er så mye jeg har å vise frem.

Denne er jeg ihvertfall ferdig med. Håper mottaker blir like fornøyd

Ellers er det mer prematurting jeg driver med. Bilde kommer når alt er klart.

Om dagene blir mye av tiden tilbrakt her:

Dette er det som er gøy om dagen....

 

7. juni

I dag har jeg vært ute og farta hele dagen, men litt strikking har jeg fått gjort likevel. Det har blitt 3 små "kalotter". Bilde kommer når jeg har fått sydd inn tråder. Ellers er jeg straks ferdig med en genser også. 

Når jeg kom hjem i dag fant jeg noe rart på trappa mi.

Dette garnet skal bli til diverse ting til prematurbabyer rundt om i landet.

Dette var dagens lille oppdatering.

 

6. juni

I dag skal jeg en tur på Rikshospitalet og levere litt småting jeg har strikket opp.

Ellers er det ikke så veldig mye nytt å fortelle fra denne kanten 

 

2. juni

Ja nå er juni her da. Sommermåneden, men hvor er sommeren da. Ute regner det og man kan da ikke akkurat kalle det sommerregn heller. Får tilbringe litt mer tid inne da og holde på med håndarbeide. Kan ikke påstå at jeg er arbeidsledig en stund fremover nå.

Nå har jeg fått meg endel prosjekter på gang her. Skal strikke opp litt prematurtøy. Har fått meg en sponsor på det så nå kommer det noen kg garn etterhvert. Om det er flere som har lyst til å være med så hadde det vært kjempekoselig. Jeg kommer til å strikke endel sokker og luer og sende rundt til diverse avdelinger rundt om i landet. Først er det Rikshospitalet som skal få.

 

 

 

Tilbake