Tilbake

Garnslankingsmåned

Beholdning: 37600 gram (752 nøster)

Brukt: 800 gram (16 nøster)

Kjøpt: 100 gram (2 nøster)

Sum: 36900 gram (738 nøster)

 

30. september

Siste dagen i september. Nå er det 85 dager igjen til julaften *blir litt stressa* men jeg føler at jeg er godt i gang med julegaver. Den første genseren som er bestilling på blir ferdig i løpet av dagen/lørdagen. Da starter jeg på den siste. Ser ut som jeg rekker både dem og kanskje noen ullsokker før leveringsdatoen.

Det går litt nedover i garnslankingen min også. Ellers bare øker mengden med mønster. Har nesten mer samlemani på mønster enn garn om dagen. Alt jeg kan få tak i tar jeg imot.. Det begynner å bli en anseelig mengde med mønster i hyllene mine. Skal prøve å lage et skikkelig oversiktskart etterhvert. 

 

28. september

Her blir det bursdagsfeiring i dag. Må nok lage en kake eller to og så blir det middag. Ellers blir nok dagen brukt til å strikke. Synes det går tregt nå som det bare er å strikke rett et godt stykke. Har ikke så veldig mye igjen før jeg skal begynne på mønster. Resten går som en lek. Da er det bare en genser igjen (og kanskje noen ullsokker).

 

27. september

Ojsann. Hvor blir tiden av her.... Ja jeg er litt opptatt om dagen. Har fått bestilling på to mariusgensere som må være raskt ferdig. Er snart halvveis på bolen. Ellers har jeg fått  strikka ferdig en søt lue til min lille frøken.

Den var hun fornøyd med som dere ser.

17. september

Nå er det lørdag allerede. Hvor i alle dager ble uken av???? om noen hadde hatt svar på det hadde det vært fint. Har ikke fått ferdig så veldig mye. Bare noen sokker. Ellers er det julegaver som jeg tenker mest på. Er et lite stykke på vei allerede.

 

13. september

I går kom det et nytt mønster med votter og her er de ferdige. De var enkle og fine. De skal jeg lage flere av. Ellers er det lite å fortelle om i dag. Muligens det blir litt mer utover dagen.

 

Har hatt ny opptelling av alt garnet jeg har og nå ble jeg sjokkert. Denne gangen tok meg med absolutt alt garnet jeg har i huset. Det som er utenom nå er hekle- og broderigarn. Det var pr 13 september 37,6 kg garn hos meg. Neste opptelling blir i midten av oktober. Da håper jeg det er endel mindre.

11.september

Nå er helgen snart over allerede. Synes det nettopp var fredag og så var det søndag før der igjen. Ja ja, noe har jeg sikkert gjort denne helgen også.

Denne lua har vært ferdig lenge, men har glemt å ta bilde av den. Vet ikke helt hvem som skal bruke den for den ble litt i trangeste laget for meg. Kanskje det er en julegave til et eller annet tantebarn.

 

 

 

 

Titta litt i UFO-boksen min og der fant jeg disse serviettringene. De røde er ferdig monterte men ikke de hvite. Skulle prøve å få heklet 4 til hvite, men så finner jeg ikke heklenåla. Da må jeg få kjøpt en ny før de blir laget. Greit å ha noen slike også. Hadde vel planer en gang om å lage 12 av hver tror jeg, men det blir nok ikke det nå. Har ikke mer garn av det røde og ikke husker jeg hva det het.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er det noen vesker på gang. 

Den blå blir strikket av et garn som heter Lara og det er kjøpt i Tyskland. Vet ikke helt om jeg liker å strikke med det. Blir spennende å se hvordan veska blir når den er ferdig.

 

 

 

Den rosa er ferdig allerede. Laget i Decon-Ribbon fra Strikk Innom Mønstret er også derfra. Greit garn å strikke av. 

 

 

 

 

 

Her er noe garn jeg ikke helt vet hva jeg skal lage av. Alle tips tas i mot med takk. Begynte egentlig på et sjal, men det mønstret tror jeg nok gjør seg best med et pusete garn. 

9. september

Nå er det fredag igjen. Hvor fort tiden går da. Det er ikke lenge igjen til jul nå, men heldigvis ser det ut til at jeg er foran skjema når det gjelder julegaver. Skal ta et samlebilde av alle julegavene nærmere jul.

 

 

I dag mens vi jobba litt ute i hagen fant vi et nytt "kjæledyr". Vet ikke om det er så mange som er enige med meg med det da. Har fått klar beskjed fra flere om at skaffer jeg meg et slikt kjæledyr så kommer de ikke på besøk. Ikke akkurat så veldig stor sjangse for at jeg vil ha slikt i huset heller. Kattepusene hadde vel ikke vært så fornøyd de heller tror jeg. De hadde kanskje tatt det for å være mat. Nå er det ihvertfall borte herfra.

 

 

 

 

 

 

Nå er endelig vottene ferdige. Lille frøken ble kjempefornøyd. Skal lage flere, men må først få tak i noe annet pelsgarn. Det ble litt stivt og "ekkelt" å ta i etter toving. Det er et garn som er kjøpt i Tyskland. Selve vottene er strikket av PT2. Muligens det blir noen slike i julegaver også.

7.september

Nå har jeg fått unna litt diverse her. Har vært "husmor" og fått rydda opp endel + bytta gardiner omtrent over hele huset. Det var deilig. Er ikke helt fornøyd ennå, men det får være. Håper på å bli millionær så jeg kan kjøpe nye gardiner til hele huset. Man får gjøre det beste man kan med det man har.

Her ser dere en som helst vil ha stolen til mor. Det er stolen jeg sitter i ved datamaskinen. Han liker å ligge bak ryggen min og omtrent dytte meg ut, men når jeg går vekk forsvinner han også. Han skal bare ha full kontakt.

 

Dette skjerfet ble ferdig i løpet av kort tid. Kjempeenklet å strikke bare man kom inn i mønstret. Det er strikket av Jaeger Siena som jeg har fått fra Marit Strikk Innom

2. september

I dag er det bare regn her. Trenger kanskje litt regn også. I dag skal vi pakke sammen alle tingene vi har her hos svigermor og komme oss hjem igjen. Det skal bli deilig. Blir vel litt strikking også i helgen men  mest rydding tenker jeg. Skal ta en skikkelig ryddesjau hjemme nå. Kaste det som kastes kan.

Må prøve å få unna litt mer julegaver også. Synes det er gøy å tenke på jul allerede. Gleder meg veldig til jula i år. I et hus hvor vi kan pynte masse... Får vel snart planlegge litt juleverksted og slikt også. Kanskje få med litt flere på det. De store jentene synes det er kjempegøy ihvertfall.

 

 

 

1. september

Nå er vi inne i en ny mnd. Blir jo spennende å se hva denne mnd bringer. Har blitt med i enda en knitalong. Blir endel av dem i løpet av året. Nå er det votter som skal strikkes. Skal ta en ny opptelling av garn også i løpet av de første dagene.

Mottok en pakke fra StrikkInnom også. Det var det et flott hefte med diverse mønstre og to nydelige nøster med Jaeger Siena (100% mercerised cotton). Har ikke bestemt meg for om jeg skal lage et skjerf eller to tørkler. Gleder meg til å strikke av det.

 

 

 

 

Dette heklepinneetui bytta jeg til meg med en mottjeneste. Koselig å kunne hjelpe andre og få ting tilbake som jeg ikke får til å lage selv. Jeg er ikke venner nok med symaskinen til å lage slike ting.

 

 

 

 

 

Disse vottene er noe av det første jeg har laget til meg selv tror jeg. De var kjempeenkle å strikke og var raskt ferdig. Kanskje det blir noen slike som blir julegaver også.

 

 

 

 

 

 

Her er det en lue til meg selv. Må jo ha matchende lue og votter.