Garnslankingsmåned

Beholdning: 37 490gram 

Nytt: 3 700 gram

Brukt: 3 800 gram

Sum: 37 390 gram 

 

 

 

24. august

Det har vist blitt noen dager hvor jeg ikke har oppdatert igjen nå, men her kommer litt da.

Genseren og skjerfet som var bestilling er ferdig og overlevert ny eier. Han var kjempefornøyd.

 

Strikker nå på en jakke til meg i diverse juvelfarger og en jakke som jeg ikke helt vet hvordan blir når den er ferdig. Bare et prøveprosjekt for meg selv.

Strikker også på et babysett som jeg har bestilling på. Har bestilling på en barnedrakt også. Bilde av den kommer etterhvert. Må bare vente til bestillingen er bekreftet.

 

Har også fått en flott pakke av A-R. De små nydelige Opal-nøstene har jeg ikke råd til å bruke til noe. De må bare beundres masse hele tiden.

Here I am again. It takes time between the updates. Have so many tings to do.

The sweather and scarf are finish and the new owner are pleased. Now I'm knitting to jackets for my self.

I'm also knitting a set for a baby. It's funny to knit somethings that are so small also.

I have also recived a gift from A-R. Look at the tiny Opal yarn. I can't afford to use them.

16. august

Nå er jeg ferdig med litt mer småting. Et par med pulsvanter og et pannebånd. Dette skal sendes til laura. Er også straks ferdig med en genser og et laaaaaaaangt skjerf som er bestilling på. Ellers så holder jeg på med to jakker til meg selv og noe annet spennende. Bilder kommer etterhvert av det. Holder også på med et babysett som er bestilling. Tror jeg har nok prosjekter på gang nå da.

 

I'm finish whith a lot more now. The white tings are for laura. A sweather and a scarf are soon finish and on the way to a customer. For my self I'm knitting to jacket and something secret.

14. august

Gratulerer med dagen til meg selv!!!!!

Nå er jeg et år eldre. Fikk mange gratulasjoner både pr sms, mail og på nettet. Det var kjempekoselig. Hadde en flott dag med besøk. Vi spiste god middag og kake etterpå. Fikk masse blomster også. Det var så koselig

Har høstet årets første tomtater. De var kjempegode....

Today I'm a year older. Got a lot of congratulations on sms, mail and on some of the forums. It was nice. Had a nice day whith visitors. Got a lot of flowers.

Look at these tomatos. The first this year... they was wery good.

4. august

Ble brått borte jeg. Dro på en liten båttur til Fredrikshavn. Kjempekoselig. Fikk strikka litt også da.

Er snart ferdig med genseren og nesten halvveis på skjerfet.

 

I have been on a litle trip to Fredrikshavn. I have knitted a litle bit to. Are soon finish whit the sweather and half on a scarf.

  2. august

I dag har jeg bare fått strikka litt. Håper å få strikka ferdig bolen på den genseren jeg driver med og kanskje begynne med ermene. Har også kjøpt inn garn til noe spesielt i dag. Har aldri kjøpt alpakkagarn før jeg, så det er jeg spent på hvordan blir.

Today I have just knitted a litle bit. Hope to knit a lot befor the day is over. Maybe be finish. Have also bought some special yarn today. It's for my self.

 

  1. august

Augustmåneden har kommet. Tiden går veldig fort nå. Snart er høsten her og så blir det julestri igjen. Synes ikke det er så lenge siden det var julestri sist jeg.

It's a new month now. Where are the time. It's soon christmas.