Tilbake

 

Garnslankingsmåned

Beholdning: 37 490 gram 

Nytt: 400 gram

Brukt: 10 151 gram

Sum: 27 739 gram 

 

 

 

 

30. desember

Kanskje prøve på en siste oppdatering før nyttår. Det blir ikke så mye håndarbeide om dagen som jeg gjerne skulle men formen er ikke på topp. Håper det blir bedre etterhvert.

Til jul laget jeg endel mobilsokker men fikk ikke tatt bilde av dem før de ble pakket inn og gitt bort. Har nå fått tatt bilde av en av dem ihvertfall.

 

Ellers har jeg lekt litt og laget en hunde/kattegenser. Det gikk veldig raskt å lage, men tror ikke det er noe jeg kommer til å lage så mange av. Ble ikke helt fornøyd med modellen. Skal prøve om jeg finner noen andre modeller å strikke senere en gang.

Her ser dere modellen min teste den ut. Hun var ikke fornøyd kan jeg skrive under på.

De gamle tøflene mine har jeg slitt helt ut så jeg måtte bråstrikke meg noen nye som jeg kan ha på beina. Fryser ganske mye så jeg trenger ekstra varme nå som det er så surt ute.

 

  23. desember

Nå er lille julaften her. Alle pakker er pakket inn og pynten kommer opp i løpet av dagen. Ribba skal stekes og så skal julefreden senke seg over huset her.

Mer oppdatering kommer i romjula med bilder av ting som er laget i det siste.

 

11. desember

Nå er jeg endelig ferdig med litt til av bestillinger. Håper eieren blir fornøyd. Alt er fra Garnstudio sine sider.

9. desember

I går fikk jeg gjort ferdig et nytt skjerf. Mangler bare frynsene. Er halvveis på leggvarmere til samme kunde også. Har laget to kluter mens jeg var borte i går. Det går raskt å strikke kluter når man er på tur. Har flere ting på pinner men det blir ikke tatt bilde av.

Ellers er det mye juleforberedelser om dagen.

 

Jeg har også fått en gave fra turvid. Der var det mye flott. Garn som jeg allerede har planer for (men det må vente til romjula tenker jeg)

7. desember

I dag er det 17 dager igjen til julaften. Snart har jeg også ei tulle på 4 år. Tenk at hun er så stor allerede.

Nå er jeg ferdig med enda en bestilling. Det er et skjerf på 3 m som er strikket i perlestrikk. Ble ganske fornøyd etterhvert.

Har nå starta på å hekle et skjerf på bestilling og så er det litt diverse som skal strikkes.

Er snart ferdig med alle julegaver også. Det er deilig å være så godt i gang allerede nå.

 

  1. desember

Nå er julemåneden her. Det går fort mot julaften nå. Julegaver og bestillinger går unna her om dagen. Derfor så lite oppdateringer om dagen. Det har også skjedd litt annet på det private så jeg er nok mer stille enn vanlig. skal prøve å få lagt ut noen bilder etterhvert av det jeg lager.

Har bestilling på "bunadssett" til en gutt, skjerf til en mann, jakke til en mann og et sett til ei jente. Så det er bare å henge i med strikkepinnen her nå. Det meste er på pinner allerede da. Synes ikke det er så mye å ta bilde av om dagen.