Tilbake

Garnslankingsmåned

Beholdning: 40 175 gram 

Brukt: 2 870 gram

Kjøpt: 700 gram 

Sum: 38 005 gram 

 

 

 

31. januar

Har fått ferdig et sjal som er sendt til sin nye eier. Ellers strikker jeg litt på forskjellige ting om dagen. Bilder kommer senere.

Finally I have something finish. This is on it's way to the new owner. I have somthing else to knit on now. Pic are on the way

25. januar

Det er lenge siden jeg har fått skrevet noe her nå. Det skjer så mye her hjemme. 

Har heldigvis blitt ferdig med en ullbuksebestilling til og den er sendt til kunden. Er også straks ferdig med noen flere barnehalser. Det går radig unna nå.

 

There has been a long time since I have written somthing here now. It's so much that happens here at home.

Some tings are finish and sent to the new owner.

 

16 januar

Nå er en bestilling ferdig og blir levert kunden i dag. Da er det en mindre ting å tenke på. Det er noe nytt på strikkepinnene mine allerede.

Har meldt meg inn i Yarnaholics Unanonymous. Har jo så alt for mye garn og må prøve å få brukt opp endel av det. Har ihvertfall fått brukt litt mer enn jeg hadde opprinnelig. Det som blir kjøpt inn er til bestillinger jeg har.

 

Now is another order for customer finish and deliverd. Then there is one less thing to think about. I have something new to knit already. 

Have enter the Yarnaholics Unanonymous. Have so much yarn that I have to try to use a lot of it. I have been good and knitted some so I have less now than when I startet. If I buy some yarn there is for costumorders.

 

13. januar

I dag har jeg fått beskjed om at jeg skal begynne å jobbe 50% fra tirsdagen av så det blir litt mindre med strikking en stund fremover. Har nå 4-5 prosjekter på gang som jeg strikker på litt om gangen. Noe er snart ferdig heldigvis.

Today have I got a message that I will start to work on tuesday and work 50%, so the knitting will have to wait. Have 4-5 projects at once so I have enought to do. Somethings are soon finish.

 

11. januar

Masse strikking men ikke noe å vise frem ennå. 

A lot of knitting but nothing to show yet.

 

9. jaunar

Har ikke så veldig mye å fortelle om nå. Bare at det er en ting som er ferdig, men ikke tovet ennå. Kanskje dere ser hva det skal bli?

I don't have so much to tell about. Just one thing that are finish but not filtet yet. Maybe you can see what it shall be?

'

7. januar

I dag har vi også vært ute mer eller mindre hele dagen. Lite strikking da også, men det gjør jeg nå på kvelden isteden. Skal lage pizza og så blir det tv-titting med strikking etterpå.

Kanskje jeg skal skrive opp noe av det jeg strikker på om dagen. Det er en dåpskjole, ullbukser, julestrømpe og pulsvarmere. Noe er bestilling og resten er til meg selv.

We have been out today, so kniting must wait. This evening I shall make pizza, and after that I shall look at tv and knit the rest of the evening. 

 

6. januar

I dag har jeg vært på farten hele dagen. Blitt lite strikking da, men det skal jeg prøve å ta igjen nå i kveld. Ihvertfall få ferdig en  eller to ting...

En liten glimt inn i kosepeisen min. Ved siden av denne sitter jeg og strikker. Blir aldri kaldt kan man si. Det er noe av det jeg liker ved vinteren. Fyre i peisen, ha levende lys og strikketøyet.

Today I have been out all day. I have not knit so much but tonight there will be much more. I think I shall try to finish one or two things.

A litle peak of my place where I sit and knit. The best of winter is fire in the fireplace, some light and to knit.

4. januar

I dag var det kaldt. Blir en stille og rolig innedag med masse strikking tenker jeg. Og planlegging. Har store planer om å prøve å få vært med på ihvertfall en messe i løpet av året. Tror jeg vet hva jeg skal lage for å selge der også. Må bare sette alt ned på papiret først.

Today its cold outside. It would be a day that I will knit alot. Have great plans for the year and have to make a lot of things I can sell. Just have to write it all down first.

 

3. januar

I dag har jeg hatt full gjennomgang av garnet jeg har. Huff og huff sier jeg., Det var litt mer garn enn jeg trodde. Over 40 kg med garn. På tide å strikke masse nå da. Skal bare kjøpe inn garn til bestilling om jeg ikke har det liggende selv.

En liten utfordring fra manne. "a frem litt garn... enten noe kult, et bomkjøp eller rett og slett favorittgarnet ditt... og skriv litt om det... "

Hva skal jeg skrive om da tro? Må vel være noe garn jeg kjøpte for mange år siden og som jeg ikke vet hva jeg skal bruke til. Håper kanskje noen andre liker det og vil ha det isteden. Det heter Rosett og er med 100% Courtelle Polyacryl

To day I have gone throug all my yarn and there where a lot. Much more than i thought.  Over 40 kg is it. I think I have to knit a lot in the future.

 

1. januar

Her er et nytt år og nye planer legges. Hvordan kommer dette året til å bli tro. Vet ikke om jeg tør sette opp en plan ennå, eller om jeg skal se litt utover året.

Det jeg vet jeg skal gjøre en av de første dagene er å telle over garnet mitt.

Årets første og raskeste Knitalong tror jeg Turvid og jeg hadde i natt. Begynte på en One Skein Wonder og ble ferdig i dag. Den blå er min og den lilla er turvid sin

Here is a new year and new plans where made. How would this year become? I don't know if I want to make a plan yet or wait to a litle bit later.

The first thing I shall do are to count how much yarn I have.

I think this is the fastest knitalong I ever have heard of. Startet yesterday whit my friend Turvid and to day we were finish. The blue is mine andt the other are Turvids.

Tilbake