Tilbake

 

Garnslankingsmåned

Beholdning: 40 175 gram 

Brukt: 11 679 gram

Sum: 28 496 gram 

 

 

 

 

31. juli

Nå er det slutt på juli også. Tiden går så fort. Nå har jeg fått rydda opp i garnet mitt. Deilig. Har fått ganske mye av andre + at jeg har kjøpt litt i tyskland. Lagret har økt endel nå. Nye tall blir lagt ut 1 august.

Her ser dere før og etterbilder.

 

Det var vist endel garn jeg har ja, men ikke så mye som jeg trodde. Var ganske mye babyullgarn og garn til sokker. Resten er det ikke så mye av.

I have organized all my yarn and now I know what I have and where I have it. Look at the pic.

 

29. juli

Nå er det vist lenge siden sist igjen. Har fått gjort ferdig litt småting. Har strikket et par pulsvarmere som er litt spesielle. Sier mer nå mottaker har fått dem og testa dem ut.

Så har Ohelene sydd en strikkeveske til meg. Den har vært litt på vandring og endte hos Frøydis. Hun sendte den tilbake til meg, men det tok sin tid. Posten kan det med å tabbe seg ut. Glemte å sende hentelappen så den ble liggende på postkontoret ganske lenge. Heldigvis fikk jeg den etter 13 dager. Oppe i pakken sammens med vesken lå det masse garn også. Gjett om jeg har masse å strikke av nå da. Tusen takk både Frøydis og Ohelene

 

It's been a long time since I have updatet here. Have made sometings finish then. One pair of wristwarmers that are a litle bit special. I will say more when I know how they are.

A friend Ohelene, have made a knittingbag for me. She had a litle to much to do and sendt it to Frøydis instead. Frøydis sendt it to me whit some more things. She sendt me a lot of yarn. So I have much to knit of.... Thanks to both Frøydis and Ohelene

19. juli

Blir dårlig med oppdateringen nå i sommerferien. Jeg er hjemme men det er så mye annet jeg driver med så tiden rekker ikke til å få oppdatert hver dag.

Har litt å vise frem i dag da. Sokkene har jeg strikket i litt glade farger. Ihvertfall ble jeg i humør av å se på dem... Dette er til ei venninne som jeg har bytta litt med. Håper hun blir fornøyd ellers strikker jeg nye til henne og beholder disse selv. Det andre paret er babysokker med mønster fra julisokkene. Artig mønster på sokker.

Vi kjøpte oss slike DVDspillere til å ha i bilen før vi dro på ferie. Greit å ha med seg når man har barn i bilen. Når vi skulle ut av bilen måtte de jo legges vekk. Hadde en ryggsekk hvor alt ble liggende, men ikke noe til å beskytte skjermene. Vel, da tok mor strikkepinnene fatt og her er resultatet. To poser til å ha dem i.

 

Endelig lager jeg noe til meg selv også. Kjøpte noe italiensk garn når jeg var i Tyskland. Dette skal bli sjal til meg selv. Vi får se hvor stort det blir til slutt. Har 250 gr av dette.

Må bare vise frem soltilbederen av en pus vi har her. Det er litt for varmt ute, men nyter alt i fulle drag inne da. Dette er en typisk sovestilling.

 

I haven't updatet so much here now. It's summer and I have been outside instead for inside. Not so much knitting but a litle have I made. Some socks for a friend of mine. We have changed something. I have also made someting for the DVD-players we have in the car. Also started on somehting for my self. Bought some yarn from Italy when I was in Germany.

Look at my cat. She like to sleep this way.

14. juli

Da har jeg fått kommet meg hjem fra ferie. Ikke alltid like gøy å komme hjem, for her har det vært uvedkommende innom. Ja ja... heldigvis ikke så mye de har fått tatt med seg da.

Jeg har kjøpt litt smått mens jeg var i Tyskland. Spennende å titte rundt og finne nye ting.

Kjøpte selvfølgelig noe Regia da... + litt regia-bomull. Det jeg ikke så før jeg kom hjem var at det fulgte med et lite mønsterhefte med diverse ting som har med fotballvm å gjøre. Mønster på diverse fotballfigurer og klær. Fant garn som lager mønster selv i diverse lags farger.

Kjøpte også noe italiensk garn som jeg ikke har fått testa ut ennå. Det skal nok bli noe til meg selv. Kjøpte også en pute i slikt knyting.

Var innom et loppemarked eller to og fant litt småtteri

Så fant jeg noen blader jeg bare måtte ha. Det ene var dobbeltblad i pakken og det ene bladet var strikking/heklikng og det andre sy klær. Det sy klær er ikke noe for meg så jeg håper det får en ny eier etterhvert

 

I have finally come home from Germany. I have been there on holiday. Bought a lot of stash. Yarn and some patterns. Many tings to make when the weater is bad.