Tilbake

 

Garnslankingsmåned

Beholdning: 40 175 gram 

Brukt: 11 454 gram

Sum: 28 721 gram 

 

 

 

 

 

25. juni.

Nå er jeg ferdig med litt mer. Har strikka ferdig et sjal til + sokker. Fått litt dilla på både sjal og sokker om dagen. Greit med slike ting som kan bli gaver.

 

I'm fninish whit some more things. Have a shawl and some socks finish. It shall be gifts.

 

22. juni

Nå er det snart ferie. Styrer masse rundt for å få gjort unna alt som skal gjøres. Vasker klær, rydder og ordner. Husmødre skal liksom ha styring på absolutt alt sammen også da. Ingeting kan overlates til andre. Regner med at det er flere som kjenner igjen dette.

Ellers har jeg bare strikket litt på noen sokker. Ble ikke fornøyd første gang jeg strikka så de har vært rekt opp noen ganger. Nå er jeg endelig fornøyd og de er snart ferdige. Regner med at det kommer bilder av dem i løpet av helgen. Har også planer om å lage flere sokker. Har nå så mye garn til det. Noe blir tykke ullsokker, andre blir litt mer "finere" sokker.

Må også passe på at jeg får med meg noe å lage mens jeg er på ferie da.

 

15. juni

Da er jeg endelig ferdig med genserene jeg hadde bestilling på. De er overlevert til sin nye eier og hun var kjempefornøyd. Genserene er strikket i Dale babyull og p 2,5.  Har også strikket en lue + noen kluter. Dette skal bli gaver etterhvert. Må strikke flere luer for de var enkle og fine. Blir nok litt gaver det ja. Det skal egentlig være perler på dem, men de blir like fine uten også. Har for tiden ikke perler som egner seg til det.

 

Now I'm finish with the sweaters I knitted for some twins. The new owner was pleased. Also something else have been made. I think it should be presents.

14. juni

I dag er det bursdag for "sjefen" vår på Hobbyboden. Manne fyller 30 år i dag. Regner med at hun har vært en veldig snill dame i løpet av året for været her er nydelig i dag.

Har også fått en pakke i posten selv. Et nydelig smykke, armbånd og øredobber i blått. Jeg elsker jo blått.

Today is it the birthday for our "boss" on Hobbyboden. Manne is 30 years today. I think she has been a very nice lady the year because the weather is lovely today.

I have also got something in the mail. A necklace, bracelet and earrings. All in blue perls. I love the color blue.

 

  7. juni

Det skjer så mye på det private plan om dagen at jeg ikke har tid til å skrive så mye her. Skal prøve å få en skikkelig oppdatering i helgen eller til uka.

There are happening so much so I have not the time to write here. I hope I shall have the time to fix this thing soon.