Tilbake

 

Garnslankingsmåned

Beholdning: 37 490gram 

 

Brukt: 9 611 gram

Sum: 27 879 gram 

 

 

 

 

  24. november

Nå er det 1 mnd igjen til julaften. Strikker som en gal på bestillingene jeg har. Skal prøve å få unna mest mulig på kortest mulig tid. Vi får se hvordan dette går da. Har vært og henta endel garn i dag til bestilling og skal hente endel på tirsdagen.

Har strikket endel julegaver i det siste da. De viser jeg ikke frem her. Skal se om ikke jeg har noe spennende å vise frem i løpet av helgen.

 

20 november

Litt oppdatering igjen.

Har endelig blitt ferdig med et babysett som jeg har bestilling på. Har bare å sette i knapper. Det skal  bli gjort i løpet av uken. Så har jeg strikket et sjal og et par pulsvarmere. Dette er til salgs.

Ellers har det blitt noen kluter. De har blitt veldig populære.

 

Ellers må jeg bare vise frem denne. Julen 95 tror jeg det var så strikket jeg 12 slike gensere og 2 mariusgensere til jul. Julegaver fra meg til tantebarn og venninnebarn. Det var første og siste året jeg strikket så mange gensere på en gang.

  14. november

Desverre blir det lite oppdatering her på bloggen. Formen er ikke bra + at jeg har endel bestillinger som tar mye tid. Prøver å oppdatere når jeg har bilder av nye ting jeg har laget.

Formen blir nok bedre etterhvert håper jeg. Den pleier ihvertfall å bli bedre når det har gått 3 mnd. Nå er det ikke lenge før det har gått det, så da strutter jeg vel bare resten.

Bruker det meste av tiden til å sitte i sofaen og strikke. Tror jeg har nok av bestillinger frem til jul. Vet ikke helt hvordan formen blir etter jul så jeg er litt forsiktig med å ta på meg noe særlig da.

I'm sorry but the blogg is not my first priority at this time. I have to much to do so I will show things when I'm finish.