Tilbake

 

Garnslankingsmåned

Beholdning: 37 490gram 

Nytt: 3 700 gram

Brukt: 3 900 gram

Sum: 37 290 gram 

 

 

 

 

27. oktober

Desverre har det blitt lite oppdateringer denne mnd. Det har vært pga en bestilling jeg måtte få unna ganske raskt. Og så er jeg ikke i form om dagen. Håper det går over om noen uker og at jeg kan kose meg resten.

Nå er ihvertfall dåpskjolen ferdig.

Akkurat nå bare koser jeg meg med småting jeg lager til meg selv, men over helgen blir det flere bestillinger som skal lages.

Har vært en tur på et loppemarked også. Klarte jo ikke la være å handle litt der da....

This month there have been not so much to tell about. I have knittet what you see here. And I have been sick. I hope its over in some weeks and then I can just enjoy the rest.

 

  4. oktober

Har desverre ikke noe spennende å vise frem ennå, men om ikke så veldig lenge kommer det noe veldig spennende her.... Kommer noen små hint nå og da så bare følg med.

Hasn't anyting new to show yet, but very soon I have something exiting to tell. I will hint now and then so just read here now and then.

 

2. oktober

Har ikke fått gjort så mye siden i går, bare strikket denne lua til lille rampen min. Hun ble ganske fornøyd med den.

I haven't done so much since yesterday, just knitted this hat for my litle girl. She liked it.

 

1. oktober

Og da var oktober her. Det er nå 12 uker eller 85 dager igjen til julaften. Har så mange planer for hva jeg skal gjøre/ha ferdig innen den tiden, men om jeg klarer det er en annen sak.

Her er settet ferdig. Ble ganske fornøyd.

It's october alredy. Now its 12 weeks or 85 days to christmas. Have so many plans for what I shall have finish before that, but I don't think I have the time to do them.

Here is the babyset finish. I'm satisfied whit that.