18 juli

I dag har jeg laget meg en liten knapp som kan brukes i andres blogger for å få linket til meg :-) 

 

17 juli

Må vel ta en liten oppdatering igjen. Har så mye å gjøre om dagen at jeg ikke vet hvordan jeg skal få tid til alt. Strikker på 2 par sokker, 1 par med votter (1 par er allerede ferdig), 1 jakke og 1 ullbukse (en er ferdig). Så har jeg 2 hentesett + en eller to barnegensere på bestilling. Så da har jeg ikke så mye tid til å oppdatere her om dagen. Skal prøve å få tatt igjen det etterhvert.

 

11 juli

En liten oppdatering igjen. Nå er jeg ferdig med det første paret med sokker i Six Sox Knitalong som jeg er med i.

Cloverleaf sock.jpg (71656 byte)Det ble et par barnesokker. Er ganske fornøyd med mønstret så det kan bli flere slike utover. Veldig enkle å strikke også. Jeg brukte Silja-garnet til dette paret.

 

20 juni 

Nå er det vel på tide med en ny oppdatering. Har ikke så mye å vise frem ennå, men håper å få ferdigmontert noen lappetepper. Har vært med i noen lappebyttegrupper (både heklede og sydde lapper) og har igjen monteringen. Juleteppet er straks ferdig. Må bare finne ut om jeg vil ha flere lapper enn om det skal holde med dem jeg har :-)

Ellers har jeg kjøpt inn garn til et nytt babysett jeg har bestilling på. Så jeg har litt å gjøre mens jeg er på ferie.

Skal også få starta med de sokkene jeg har meldt min interesse for å strikke. Det er en knitalong på HF som har spiralsokker og så en 6 Sox knitalong hvor det skal strikkes 6 par med sokker i løpet av 1 år. Hvert par er et bestemt mønster man har som utgangspunkt. Har bare fått skrevet ut mønstret men ikke sett på det ennå. Håper å få gjort det snart også. Lurer på når jeg skal få tid til å ha ferie jeg ;-). Jeg har også meldt meg på en bamse-knitalong på HB.

15. juni

Ny knitalong-gruppe blir laget. Denne gangen skal vi lage bamser.

Disse er med i gruppen:

 Solstråle, Tina123, Norunn, Jane

Har noen små prosjekter jeg holder på med nå. Må se å få dem ferdig før neste knit-along starter.

Dette skal bli en jakke jeg har bestilling på. Starta for 3 dager siden.

Ullbukse jeg har bestilling på. Skal lage to stk.

 

14. juni

Lenge siden jeg oppdaterte nå. Har vært sykdom på den lille frøkna og da har jeg ikke hatt tid til å ordne her i det hele tatt. Skal se om ikke jeg kan få gjort litt fremover nå.

Markedveska er ferdig:

Sommerluen er ferdig:

Den laget jeg like godt to av med en gang .

 

Så har jeg brålaget et hodeskaut eller hva man kaller det.

 

1. juni

Har ikke kommet lenger på veska. Har vært litt for mye annet i det siste. Men jeg har isteden hengt meg på en hekle-along da. Nå er det ei lita sommerlue til lille frøken som straks er ferdig. Bilde kommer etterhvert.

Disse er også med på denne hekleluen:

 

26.mai

Nå har jeg ihvertfall fått startet på veska. Går smått for jeg har flere prosjekter på en gang.

 

25. mai

Jeg rakk vist ikke å få kommet i gang med veska i går kveld heller. Ny dag med nye muligheter i dag :-)

 

24. mai

I dag begynner vi med knit-along fransk markedsveske. Har laget to av dem fra før men lager gjerne flere. Skal prøve å få lagt ut bilde i løpet av kvelden.

Disse er også med:

 

22. mai

I dag har jeg opprettet en ny blogg. Kanskje jeg blir litt mer fornøyd med denne. Her kommer det litt bilder og slikt etterhvert.